Lirik Lagu Kangen Nickerie - Tiara Amora, Sasmita Aini, Kharisma Moza

Lirik Lagu Kangen Nickerie - Tiara Amora, Sasmita Aini, Kharisma Moza

Lirik Tiara Amora - Kangen Nickerie


Title : Kangen Nickerie
Artist : Tiara Amora & Sasmita Aini & Kharisma Moza
Songwriter : Didi Kempot
Music : 8 Dewa
Label : Perdana Record

Lyrics Kangen Nickerie


Spesial kanggo dulur-dulurku, sing ono Nickerie
Tak nyanyike lagu iki, kangen sliramu

Sepine wengi iki
Neng kene aku ngenteni
Kesuwen-suwene wis pirang sasi
Neng Nickerie kowe ra bali
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie lali kulo
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis, aku kangen
Janjine biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Gek muliho neng kene aku ngenteni

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie ndang muliho
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis, aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng
Neng Nickerie tak enteni
Neng muliho aku ngenteni
Neng Nickerie gek enggal bali

Ye, he, matur nuwun.

Baca Juga : Lirik Lagu Tiara amora - Argo Lawu Dadi Saksi