Lirik Lagu Enn Risangkara - Mati Urip

Lirik Lagu Enn Risangkara - Mati Urip

Lirik Mati Urip - eNN Risangkara


Title : Mati Urip
Artist : Enn Risangkara
Songwriter : Kuncung Majasem
Label : Teta Record

Lyrics Mati Urip


mati urip sing neng ati siji
ora ono wong liyo sing tak kangeni
senajan sewu gunung sing ngalangi
nanging aku ra mundur tetep nggoleki

nganti mbesuk sak pecahing bumi
ora bakal luntur tresnaku iki
senajan sewu kutho ngalangi
aku tetep setyo ngenteni

aku ning kene kowe ning kono
sing tak jaluk kowe jo ngono
aku ning kene kowe ning kono
tresno iki ojo di paro

ning ati kowe tak pujo
nganti mati ra bakal cidro

mati urip sing ning ati siji
ora ono wong liyo sing tak kangeni
senajan sewu gunung sing ngalangi
nanging aku ra mundur tetep nggoleki

nganti mbesok sak betahing bumi
ora bakal luntur tresnaku iki
senajan sewu kutho ngalangi
aku tetep setyo ngenteni

aku ning kene kowe ning kono
sing tak jaluk kowe jo ngono
aku ning kene kowe ning kono
tresno iki ojo di paro

ning ati kowe tak pujo
nganti mati ra bakal cidro
ning ati kowe tak pujo
nganti mati ra bakal cidro

Baca Juga : Lirik Lagu Meres Susu - Enn Risangkara