Lirik Lagu Bagus Bimantara - Ngarani Nikung

Lirik Lagu Bagus Bimantara - Ngarani Nikung

Lirik Ngarani Nikung - Bagus Bimantara


Title : Ngarani Nikung
Artist : Bagus Bimantara
Songwriter : Bakti Rock Gagal
Label : Asia Bimantara

Lyrics Ngarani Nikung


ojo kesusu ngarani isun nikung
mergane demenan riko hang ngajaki solong
ngajak isun gendakan
ngajak gedigu gediguan
ngomong di salahno
mergo isun iki wong lanang

#rap..
cupar oleh baen tapi yo deleng delengno
mungkin tah yo mungkin isun ndang riko salahno
yoro wajar baeen isun ganteng teko riko
pantes duwen niro sing di undang moro teko
supoyo hang nampen iku arane wong cengoh
kucing moro dendeng mesti sing bakale emoh
bangur riko saben njaluk atin riko lilo
dudu perkoro demenae di rebut konco

---INTRO---

ojo kesusu ngarani isun nikung
mergane demenan riko hang ngajaki solong
ngajak isun gendakan
ngajak gedigu gediguan
ngomong di salahno
mergo isun iki wong lanang

#rap..
cupar oleh baen tapi yo deleng delengno
mungkin tah yo mungkin isun ndang riko salahno
yoro wajar baeen isun ganteng teko riko
pantes duwen niro sing di undang moro teko
supoyo hang nampen iku arane wong cengoh
kucing moro dendeng mesti sing bakale emoh
bangur riko saben njaluk atin riko lilo
dudu perkoro demenae di rebut konco

ojo riko tangisi
ojo riko getuni
timbang pikiran ati tambah sing ka karuan
lilakno ilang
anggep baen iki mung kapesan

---INTRO---

ojo kesusu ngarani isun nikung
mergane demenan riko hang ngajaki solong
ngajak isun gendakan
ngajak gedigu gediguan
ngomong di salahno
mergo isun iki wong lanang

ojo riko tangisi
ojo riko getuni
timbang pikiran ati tambah sing ka karuan
lilakno ilang
lilakno ilang

Baca Juga : Lirik Lagu Iki Anane Isun - Anggun Pramudita