Lirik Enn Risangkara - Meres Susu


Title : Meres Susu
Artist : Enn Risangkara & Cak Bowi
Songwriter : Wagiran P
Album : Langgam Campursari Terbaru
Label : Teta Record

Lirik Meres Susu


wis wayahe mas enggal mreneo
ndang cekelen iki gondelono
anget anget akeh metune
mesti marem enak rasane

opo iki dek sing tak gondeli
jejer kowe meres susu sapi
susu sapi gede kasiate
nggone meres esuk lan sore

lungguh dingklek jejer kowe
katresnanku ing sak lawase
susu murni murakapi
murni koyo tresnaku sejati

ojo bingung mas urip neng nggunung
tansah nrimo mangane prasojo
waton nyanding sing di tresnani
urip bakal tentrem neng ati

===INTRO===

wis wayahe mas enggal mreneo
ndang cekelen iki gondelono
anget anget akeh metune
mesti marem enak rasane

opo iki dek sing tak gondeli
jejer kowe meres susu sapi
susu sapi gede kasiate
nggone meres esuk lan sore

lungguh dingklek jejer kowe
katresnanku ing sak lawase
susu murni murakapi
murni koyo tresnaku sejati

ojo bingung mas urip neng nggunung
tansah nrimo mangane prasojo
waton nyanding sing di tresnani
urip bakal tentrem neng ati

Baca Juga : Lirik Lagu Enn Risangkara - Abote Tresno