Lirik Lagu Lingsir Wengi - Deni Kristiani

Lirik Lagu Lingsir Wengi - Deni Kristiani


Lirik Deni Kristiani - Lingsir Wengi


Title : Lingsir Wengi
Artist : Deni Kristiani
Songwriter : Sukap Jiman
Album : Duta Nirwana Vol.7 "BANYUWANGI PACITAN"
Label : Milady Record

Lirik Lingsir Wengi


lingsir wengi
sepi durung biso nendro
kagodho mring wewayang
kang ngerindhu ati

kawitane
mung sembrono njur kulino
ra ngiro yen bakal nuwuhke tresno

nanging duh tibane
aku dewe kang nemahi
nandang bronto
kadung loro
sambat sambat sopo

rino wengi
sing tak puji ojo lali
janjine mugo biso tak ugemi

lingsir wengi
sepi durung biso nendro
kagodho mring wewayang
kang ngerindhu ati

kawitane mung sembrono njur kulino
ra ngiro yen bakal nuwuhke tresno

nanging duh tibane
aku dewe kang nemahi
nandang bronto
kadung loro
sambat sambat sopo

rino wengi
sing tak puji ojo lali
janjine mugo biso tak ugemi

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Jawaban Kemarin

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.