Lirik Lagu Pamer Bojo - Happy Asmara

Lirik Lagu Pamer Bojo - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Pamer Bojo


Title : Pamer Bojo
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Didi Kempot
Label : Perdana Record

Lirik Pamer Bojo


koyo ngene rasane wong nandang kangen
rino wengi atiku rasane peteng
tansah kelingan kepingin nyawang
sedelo wae uwis emoh tenan

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku, nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku, nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku
nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Sholawat Syifa'