Lirik Lagu Terminal Gayatri - Nella Kharisma

Lirik Lagu Terminal Gayatri - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Terminal Gayatri


Title : Terminal Gayatri
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Jo Klitik
Album : Star Nada Masuk Pak Eko
Label : DD STAR Record

Lirik Terminal Gayatri


tekamu tak tunggu ning terminal gayatri
tulungagung biyen kuwi sing dadi seksi
yen tresnomu lan tresnoku iso nyawiji
nganti seprene kowe durung bali

kowe lunggo tak gandeng tanganmu sing kiwo
koyo koyo ora biso medotke tresno
yen tresnomu iseh tak simpen ning njero dodo
mugo kowe iseh tetep setyo

mas kowe ono ngendi
mas aku nggoleki
mas kowe ono ngendi
mas aku ngenteni

jare lungo ora suwe
nyatane nganti tekan seprene
opo kowe uwes lali
janjimu ning terminal gayatri

opo uwis ra kelingan
biyen kowe ngucapne katresnan
pamit lungo golek pangan
bareng mulih wis nggowo katresnan

===INTRO===

tekamu tak tunggu ning terminal gayatri
tulungagung biyen kuwi sing dadi seksi
yen tresnomu lan tresnoku iso nyawiji
nganti seprene kowe durung bali

kowe lunggo tak gandeng tanganmu sing kiwo
koyo koyo ora biso medotke tresno
yen tresnomu iseh tak simpen ning njero dodo
mugo kowe iseh tetep setyo

mas kowe ono ngendi
mas aku nggoleki
mas kowe ono ngendi
mas aku ngenteni

jare lungo ora suwe
nyatane nganti tekan seprene
opo kowe uwes lali
janjimu ning terminal gayatri

opo uwis ra kelingan
biyen kowe ngucapne katresnan
pamit lungo golek pangan
bareng mulih wis nggowo katresnan

bareng mulih
wis ora kelingan
oo .. oo ..

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Cinta Tak Direstui