Lirik Lagu Aku Wis Nyoba Ikhlas - Ipa Hadi Sasono & Karina Sukma Handini

Lirik Lagu Aku Wis Nyoba Ikhlas - Ipa Hadi Sasono & Karina Sukma Handini

Lirik Ipa Hadi Sasono / Karina Sukma Handini - Aku Wes Nyoba Ikhlas


Title : Aku Wis Nyoba Ikhlas
Artist : Karina Sukma Handini
Songwriter : Ipa Hadi Sasono
Distribution : Ipa Hadi Sasono

Lirik Aku Wis Nyoba Ikhlas


aku kangen sliramu pepujanku
angin wayah wangi
soyo nambahi kangening ati
opo sliramu ora kroso
ning ati iseh ono roso tresno

gedhe roso tresnaku mring sliramu
nanging roso tresno
amung biso dadi angen semu
loro atiku mbok cidrani
sliramu tego medot janji suci

aku wis nyoba ikhlas
nanging batinku sih keloro
neng jero relung dodo
ono roso tresno

aku wis nyoba ikhlas
nanging aku durung percoyo
medotke tresno iki
kanggo tresno liyo
nelangso

===INTRO===

gedhe roso tresnaku mring sliramu
nanging roso tresno
amung biso dadi angen semu
loro atiku mbok cidrani
sliramu tego medot janji suci

aku wis nyoba ikhlas
nanging batinku sih keloro
neng jero relung dodo
ono roso tresno

aku wis nyoba ikhlas
nanging aku durung percoyo
medotke tresno iki
kanggo tresno liyo

aku wis nyoba ikhlas
nanging batinku sih keloro
neng jero relung dodo
ono roso tresno

aku wis nyoba ikhlas
nanging aku durung percoyo
medotke tresno iki
kanggo tresno liyo
nelangso

Baca Juga : Lirik Lagu Ipa Hadi Sasono - Wong Ayu