Lirik Lagu Bocah Lola - Tulus Suryono (Didi Kempot)

Lirik Lagu Bocah Lola - Tulus Suryono (Didi Kempot)

Lirik Didi Kempot - Bocah Lola (Tulus Suryono)


Title : Bocah Lola
Artist : Tulus Suryono
Songwriter : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Karena terharu mendengar cerita Tulus Suryono yang sudah yatim piatu, Didi Kempot menulis sebuah lagu yang bercerita tentang kisah hidup Tulus Suryono. Berikut di bawah lirik lagu hasil ciptaan Didi Kempot yang berjudul "Bocah Lola" yang di nyanyikan oleh Tulus Suryono.

Lirik Bocah Lola


aku pancen wong ra duwe
sekolahku mung sd
mergo ora ono ragate

ning aku kudu nerimo
pacoban sing tak tompo
kabeh paringe sing kuwoso

limang wektu tak lakoni
manut dawuhe gusti
sholat poso ngaji ora lali

dongaku rino lan wengi
kanggo sing tak tresnani
oh sliranmu pujaan hati

aku ora duwe bondo
duweku mung tresno
karo kowe ra karo wong liyo

ora nyono ora ngiro
yen sliramu kerso
karo aku wong sing uwis lola

aku pancen wong ra duwe
sekolahku mung sd
mergo ora ono ragate

ning aku kudu nerimo
pacoban sing tak tompo
kabeh paringe sing kuoso

===INTRO===

aku ora duwe bondo
duweku mung tresno
karo kowe ra karo wong liyo

ora nyono ora ngiro
yen sliramu kerso
karo aku wong sing uwis lola

limang wektu tak lakoni
manut dawuhe gusti
sholat poso ngaji ora lali

dongaku rino lan wengi
kanggo sing tak tresnani
oh sliranmu pujaan hati
oh sliranmu pujaan hati

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Ngoyak Tresno