Lirik Lagu Ngelayung - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Ngelayung - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Ngelayung


Title : Ngelayung
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Yulia Nadiva
Album : The Best Syahiba Saufa
Label : DSA Record

Lyrics Ngelayung


abot jangkah iki
kadung eling bengene
koyo ono hang nggandoli

apuwo teko kari nyerimpungi
kadung mulo ono salahe
sun njaluk sepuro

bingung pikiran sun ngelayung
sing ngerti lakune
jangkah merono merene
sing ngerti arahe

kadung mung pisahan ndane
isun mung biso nerimo
kadung gedigi anane
hoo .. takdir iki

===INTRO===

abot jangkah iki
kadung eling bengene
koyo ono hang nggandoli

apuwo teko kari nyerimpungi
kadung mulo ono salahe
sun njaluk sepuro

bingung pikiran sun ngelayung
sing ngerti lakune
jangkah merono merene
sing ngerti arahe

kadung mung pisahan ndane
isun mung biso nerimo
kadung gedigi anane
hoo ..

bingung pikiran sun ngelayung
sing ngerti lakune
jangkah merono merene
sing ngerti arahe

kadung mung pisahan ndane
isun mung biso nerimo
kadung gedigi anane
hoo .. takdir iki

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Kangen Mantan