Lirik Lagu Kangen Mantan - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Kangen Mantan - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Kangen Mantan


Title : Kangen Mantan
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : R. Husin Albana & Sarah Ema
Label : Global Musik Era Digital

PT. Global Musik Era Digital disingkat Global Musik didirikan sejak tahun 2008. Global Musik merupakan pengembang "Music Industry Publishing Artist Management Content Provider" dan mitra kerja Telcom, Produser, Musisi, Artis & Kreator Era Digital.

PT. GLOBAL MUSIK ERA DIGITAL
Telp : 021-3511678 - 79
Email : infoglobalmusik@gmail.com
Website: www.globalmusik.co.id

♫ Aktifkan Nada Sambung ♫ :
Syahiba Saufa - Kangen Mantan
Ketik : MTNJY kirim SMS ke 1212 (TELKOMSEL)
Ketik : SET MTNJY kirim SMS ke 808 (INDOSAT)
Ketik : 16612448 kirim SMS ke 1818 (XL 1818)

Lirik Kangen Mantan


Langit Katon Endah Biru,
Sebiru Roso Neng Kangenku,
Marang Sliramu,
Sing Isih Tak Sayang,
Nadyan Saiki Neng Endi Wes Ilang..

Sejatine Pingin Ketemu,
Ngungkapne Roso,
Neng Rinduku,
Nanging Mung Iso Tak Sawang,
Amung Fotomu
Opo Sliramu Kroso Sing Tak Batin Sayang..

rap#..
Opo Sliramu Ngerti Sing Tak Rasakne,
Kangenku Sing Soyo Gede,
Ora tau Ganti Liyane,
Nadyan Aku Amung Mantanmu..
Sampek Kapan, Tak Simpen Roso Sayang Iki,
Nadyan Aku Sadar Yen Sliramu Sewates Mantanku..

reff#.
Kangen Rinduku Nganti Saiki,
iIsih Utuh Kanggo Sliramu..
Ora Tau Ganti Liyane,
Nadyan Aku Amung Mantanmu..
Kangen Rinduku Nganti Saiki,
Isih Utuh Kanggo Sliramu...
Ora Iso Tak ganti,
Nadyan Wes Tak Cobo,
Ngilangke Sayangku Soko Atiku..

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Wawoh