Lirik Lagu Opo Sanggup - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Opo Sanggup - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Opo Sanggup


Title : Opo Sanggup
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Angga Pratama
Label : Aneka Safari Records

Lyrics Opo Sanggup


opo tah sanggup isun urip tanpo riko
gedi sun duwe roso, nono liyo mung riko
keliwat ati iki angen sun duweni riko
koyo romot katut blabur dadi siji nong segoro

tapi opo tah sanggup sun urip nyang riko
mergo hang sun duweni mung welas ring ati
sun kuatir liyo dino riko berubah roso
sanggup opo tah sanggup riko nerimo

keliwat ati iki angen sun duweni riko
koyo romot katut blabur dadi siji nong segoro

tapi opo tah sanggup sun urip nyang riko
mergo hang sun duweni mung welas ring ati
sun kuatir liyo dino riko berubah roso
sanggup opo tah sanggup riko nerimo

opo tah sanggup isun urip tanpo riko

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ngelayung