Lirik Lagu Wong Ayu - Ipa Hadi Sasono

Lirik Lagu Wong Ayu - Ipa Hadi Sasono


Lirik Ipa Hadi Sasono - Wong Ayu


Title : Wong Ayu
Artist : Ipa Hadi Sasono
Songwriter : Ipa Hadi Sasono
Distribution : Ipa Hadi Sasono

Lirik Wong Ayu


tuwuh roso tresno
naliko pinsan ketemu
sliramu wong ayu
pepujan atiku

roso jroning ati
pengen ku biso duweni
sliramu wong ayu
jejantung ing kalbu

umpomo biso
ngungkapke roso
marang sliramu
wong sing paling tak tresno

wong ayu
amung nyawang sliramu
pengenku
tansah nyanding sliramu

wong ayu
aku tresno sliramu
ning atiku
amung tresno sliramu

===INTRO===

tuwuh roso tresno
naliko pinsan ketemu
sliramu wong ayu
pepujan atiku

roso jroning ati
pengen ku biso duweni
sliramu wong ayu
jejantung ing kalbu

umpomo biso
ngungkapke roso
marang sliramu
wong sing paling tak tresno

wong ayu
amung nyawang sliramu
pengenku
tansah nyanding sliramu

wong ayu
aku tresno sliramu
ning atiku
amung tresno sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Ipa Hadi Sasono - Rembulan

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.