Lirik Lagu Syahiba Saufa - Lorone Ati

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Lorone Ati

Lirik Lorone Ati - Syahibah Saufa


Title : Lorone Ati
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Herindo
Label : HDR Record

Lyrics Lorone Ati


adoh ring moto
tapi ono ring ati
moto sing keroso
ngembong iluh mbrebes mili

bingung ati bingung
pikiran koyo wong linglung
awak sun ngedohong
mergo riko tinggal solong

nelongsone ati
sing ono hang ngerti
riko yo wis lali
nong awak isun iki

loro ati iki
riko hang nggarai
riko yo sing ono
menyang ambi wong liyo

bingung ati bingung
pikiran koyo wong linglung
awak sun ngedohong
mergo riko tinggal solong

nelongsone ati
sing ono hang ngerti
riko yo wis lali
nong awak isun iki

loro ati iki
riko hang nggarai
riko yo sing ono
menyang ambi wong liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Tiada Yang Lain - Syahibah Saufa