Lirik Nella Kharisma - Mantan Dadi Ipar


Title : Mantan Dadi Ipar
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Koming
Label : Opera Swara Genta

Lirik Mantan Dadi Ipar


memang rodok aneh pancene
mergo kulino mbendinane
panggil kamu sebutan sayang
mbiyen waktu iseh pacaran

saiki bedo ceritane
kowe mbojo dulurku dewe
ra penak rasane atiku
salah tingkah yen aku pethuk awakmu

mbiyen dadi pacar saiki family
mantan dadi ipar rasane nganehi
duwe kekarepan urip bebarengan
ora jejodohan maleh seduluran

ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
mbiyeni pacarku saiki mbojo dulurku
tratapan atiku saben ketemu awakmu
ilatku rasane kaku wedi yen ngucap keliru

memang rodok aneh pancene
mergo kulino mbendinane
panggil kamu sebutan sayang
mbiyen waktu iseh pacaran

saiki bedo ceritane
kowe mbojo dulurku dewe
ra penak rasane atiku
salah tingkah yen aku pethuk awakmu

mbiyen dadi pacar saiki family
mantan dadi ipar rasane nganehi
duwe kekarepan urip bebarengan
ora jejodohan maleh seduluran

ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
mbiyeni pacarku saiki mbojo dulurku
tratapan atiku saben ketemu awakmu
ilatku rasane kaku wedi yen ngucap keliru

memang rodok aneh pancene
mergo kulino mbendinane
panggil kamu sebutan sayang
mbiyen waktu iseh pacaran

saiki bedo ceritane
kowe mbojo dulurku dewe
ra penak rasane atiku
salah tingkah yen aku pethuk awakmu

mbiyen dadi pacar saiki family
mantan dadi ipar rasane nganehi
duwe kekarepan urip bebarengan
ora jejodohan maleh seduluran

ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
mbiyeni pacarku saiki mbojo dulurku
tratapan atiku saben ketemu awakmu
ilatku rasane kaku wedi yen ngucap keliru

memang rodok aneh pancene
mergo kulino mbendinane
panggil kamu sebutan sayang
mbiyen waktu iseh pacaran

saiki bedo ceritane
kowe mbojo dulurku dewe
ra penak rasane atiku
salah tingkah yen aku pethuk awakmu

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Gurauan Berkasih