Lirik Lagu Tresnomu Sing Pungkasan - Dian Marshanda (Arie Lima)

Lirik Lagu Tresnomu Sing Pungkasan - Dian Marshanda (Arie Lima)

Lirik Dian Marsanda - Tresnomu Sing Pungkasan


Title : Tresnomu Sing Pungkasan
Artist : Dian Marshanda
Songwriter : Arie Lima
Label : SBR PRO

Lirik Tresnomu Sing Pungkasan


tak jaluk sedelo wektumu
sak durunge sliramu ninggal aku
nyerak’o sedelo ning sandingku
tak rasakne tresnamu sing pungkasan

umpomo sliramu wes lungo
papan iki sing dadi seksi tresnamu
sing pungkasan

saiki sliramu wes ra neng kene
nanging wangimu ora biso ilang
tak gagas lan ugo tak bayangne
wajahmu sing katon ning awang awang

saiki sliramu wes lungo
papan iki sing dadi seksi tresnomu
sing pungkasan

ra ngiro sliramu medhotke tresno
ninggalke aku sing lagi kasmaran
rungokno sliramu sing wes ning kono
tak jalok batinmu tansah kelingan

ra ngiro sliramu ninggalke aku
ninggali arum ambune awakmu
ning kene aku iseh ngerasakne
wangimu sing tansah ngerindu ati

saiki sliramu wes lungo
papan iki sing dadi seksi tresnomu
sing pungkasan

saiki sliramu wes ra neng kene
nanging wangimu ora biso ilang
tak gagas lan ugo tak bayangne
wajahmu sing katon ning awang awang

saiki sliramu wes lungo
papan iki sing dadi seksi tresnomu
sing pungkasan

ra ngiro sliramu medhotke tresno
ninggalke aku sing lagi kasmaran
rungokno sliramu sing wes ning kono
tak jalok batinmu tansah kelingan

ra ngiro sliramu ninggalke aku
ninggali arum ambune awakmu
ning kene aku iseh ngerasakne
wangimu sing tansah ngerindu ati

saiki sliramu wes lungo
papan iki sing dadi seksi tresnomu
sing pungkasan
sing pungkasan

Baca Juga : Lirik Lagu Dian Marshanda - Titip Cinta