Lirik Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan


Title : Tretes Dadi Kenangan
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Husin Kuda
Album : Duta Nirwana Vol.7 "BANYUWANGI PACITAN"
Label : Milady Record

Lirik Tretes Dadi Kenangan


tretes sing dadi kenangan
nalikane andum katresnan
sliramu lan sliraku nyawiji kebak rindu
ademe howo nggeget ing lambeku

kelingan manis esemmu
dekik pipi nambah kangenku
tresnoku lan tresnomu nyawiji tanpo kelu
roso ra iso pisah sing tak gugu

padang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
kok aras pipiku aku pasrah sliramu
tretes dadi kenangan sing dadi saksi bisu
eling janji janjimu neng villa nomer satu

padang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
kok aras rambutku aku pasrah sliramu
tretes dadi kenangan sing dadi saksi bisu
eling janji manismu neng villa nomer satu

gusti kuatno atiku
gusti sabarno atiku
tresnoku sih tak jogo nganti tekan balimu
tresnomu sih tak tunggu nganti tekan balimu

===INTRO===

tretes sing dadi kenangan
nalikane andum katresnan
sliramu lan sliraku nyawiji kebak rindu
ademe howo nggeget ing lambeku

kelingan manis esemmu
dekik pipi nambah kangenku
tresnoku lan tresnomu nyawiji tanpo kelu
roso ra iso pisah sing tak gugu

padang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
kok aras pipiku aku pasrah sliramu
tretes dadi kenangan sing dadi saksi bisu
eling janji janjimu neng villa nomer satu

padang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
kok aras rambutku aku pasrah sliramu
tretes dadi kenangan sing dadi saksi bisu
eling janji manismu neng villa nomer satu

gusti kuatno atiku
gusti sabarno atiku
tresnoku sih tak jogo nganti tekan balimu
tresnomu sih tak tunggu nganti tekan balimu

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Jangan Lupa Happy