Lirik Lagu Cinta Ireng - Tia Inova

Lirik Lagu Cinta Ireng - Tia Inova

Lirik Tia Inova - Cinta Ireng


Title : Cinta Ireng
Artist : Tia Inova
Songwriter : Ali Gangga
Label : Chindelaraz

Lirik Cinta Ireng


kula ketipu cinta
gawe ati nelangsa

putihe awan ning langit wis dadi mendung
cintane sampean sekien wis gawe hancur
manise madu sing di ucapena
nyatane pait sing di rasakena

larane ati
njrenjeme setengah mati
wong sing tek demeni
sekien tega nyakiti

rasane panas
kaya genggem geni
demen sampean
wis due rabi

ora di sangka ora di nyana
kula cuma pelarian semata
sampean tega sampean kejam
ning kula cuma nandur cinta ireng

mung pelarian cinta
ning waktu wadone langka

larane ati njrenjeme setengah mati
wong sing tek demeni sekien tega nyakiti
rasane panas kaya genggem geni
demen sampean wis due rabi

ora di sangka ora di nyana
kula cuma pelarian semata
sampean tega sampean kejam
ning kula cuma nandur cinta ireng

mung pelarian cinta
ning waktu wadone langka

putihe awan ning langit wis dadi mendung
cintane sampean sekien wis gawe hancur
manise madu sing di ucapena
nyatane pait sing di rasakena

larane ati njrenjeme setengah mati
wong sing tek demeni sekien tega nyakiti
rasane panas kaya genggem geni
demen sampean wis due rabi

Baca Juga : Lirik Lagu Dewi Kirana - Nguyui Godong Lompong