Lirik Vita Alvia - Sri Tanjung


Title : Sri Tanjung
Artist : Vita Alvia
Songwriter : -
Label : Opera Swara Genta

Lirik Sri Tanjung


sri tanjung sing gawe bingung
ati iki aduh kang anti anti
njerit njerit rasane njero atiku
nunggu kowe neng kene nunggu tekamu

sri tanjung
sing gawe bingung

#Rap
bola bali mung mati
yen saben di hubungi
teleponmu njaraki
mung gawe jengkel ati
ojo ngono ojo ngono
ojo ngono ojo ngono
baterai gantinen aki
ben ra nglarakne ati
baterai gantinen disek
ben ora nggawe mangkel
ora entek ora low bat
koyo janji janjimu
janji janjimu sing mleset

janjine jarene janjine
iki sore janjine tumekan kene
numpake sepur banyuwangi
rerambatan lakune si roda wesi

neng kene stasiun madiun
aku nunggu nunggu tekamu sri tanjung
saiki kowe tekan ngendi
tekamu sing nggowo pepujaning ati

#Rap
gonta ganti lungguhan
nungoni wes meh rong jam
sing di tunggu ra ngerti
hpne malah amti
sing sabar sing sabar
wong sabar bakal subur
sing sareh sing sareh
wong sareh bakal makmur
saiki rekoso sesuke bakal mulyo
mulyo pethok sliramu
kowe kembange turu
aduh aduh kowe
aduh aduh sri tanjung
sepure banyuwangi tumuju neng madiun
wong seng tak impi impi tekane si jampi wuyung

janjine jarene janjine
iki sore janjine tumekan kene
numpake sepur banyuwangi
rerambatan lakune si roda wesi

neng kene stasiun madiun
aku nunggu nunggu tekamu sri tanjung
saiki kowe tekan ngendi
tekamu sing nggowo pepujaning ati

#Rap
gonta ganti lungguhan
nungoni wes meh rong jam
sing di tunggu ra ngerti
hpne malah amti
sing sabar sing sabar
wong sabar bakal subur
sing sareh sing sareh
wong sareh bakal makmur
saiki rekoso sesuke bakal mulyo
mulyo pethok sliramu
kowe kembange turu
aduh aduh kowe
aduh aduh sri tanjung
sepure banyuwangi tumuju neng madiun
wong seng tak impi impi tekane si jampi wuyung

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Salin Klambi