Lirik Vita KDI - Mukidin Kebelet


Title : Mukidin Kebelet
Artist : Vita KDI
Songwriter : -
Label : Opera Swara Genta

Lirik Mukidin Kebelet


dik, awakmu mrinio
nyedak’o ojo adoh-adoh
mepeto tak bisiki lirih-lirih,
cekgak kerungu tonggo kanan-kiri

dik, aku yo wis nafsu
engko bengi aku njaluk iku
balung karo ototku podo kaku,
lekgak ngunu, ora iso turu

cak, omongku rungokno
tak critani, pekarane iki
sawahmu durung kenek dipaculi,
sukete jembrung, wayahe njabuti

cak, lampune jek abang
nang prapatan, ojok diterjang
iku ngunu tondo lampu larangan
nek mok terjang, peno kenek tilang

iki piye dadine,
wis kadung koyo ngene
iki wis menthol nyengkal koyo jepite
sandal,
wis ndusel-ndusel nang njero suwal

kok kebacut tenan,
jek abang, kate mbok ganyang
nek peno temen-temen, pancene
ora tahan
paling gampang, cepitno lawang

cak, aku yo wis eruh
sampeyan, yo kebelet ngunu
aku janji nek mari ora lali,
yo entekno sing njemunuk iki

iki piye dadine,
wis kadung koyo ngene
iki wis menthol nyengkal koyo jepite
sandal,
wis ndusel-ndusel nang njero suwal

kok kebacut tenan,
jek abang, kate mbok ganyang
nek peno temen-temen, pancene
ora tahan
paling gampang, cepitno lawang

cak, aku yo wis eruh
sampeyan, yo kebelet ngunu
aku janji nek mari ora lali,
yo entekno sing njemunuk iki

Baca Juga : Lirik Lagu Vita KDI - Ati Kadung Kasmaran