Lirik Lagu Cah Motor - Agung Pradanta


Lirik Lagu Cah Motor - Agung Pradanta

Lirik Agung Pradanta - Bocah Motor


Title : Cah Motor
Artist : Agung Pradanta
Songwriter : Agung Pradanta
Label : Titik Aman Management

Lyrics Cah Motor


di piker keri bojone
seng lagi mureng mureng neng omah
mending mangkat touring wae
bareng kanca kancane neng kene

nanging ojo podo rese
senajan wes penak awake
nggo joget wae
mergo kabeh sedulur
ayo podo di rangkul
ojo nganti do tawur

bersama kita jadi saudara
saat berkumpul kita berbahagia
mari bersama saling menjaga
pokok e salam raja

aku bocah motor
ora gampang di provokator
motor ku rx king
seneng melu event touring

nggolek seduluran
ora seneng gawe buyar
mergo kabeh konco
ojo nganti do suloyo

nek teko ojo podo rese
di kencengke sedulurane
nyawiji dadi siji dalam satu yrki
rx king selalu di hati

===INTRO===

di piker keri bojone
seng lagi mureng mureng neng omah
mending mangkat touring wae
bareng kanca kancane neng kene

nanging ojo podo rese
senajan wes penak awake
nggo joget wae
mergo kabeh sedulur
ayo podo di rangkul
ojo nganti do tawur

bersama kita jadi saudara
saat berkumpul kita berbahagia
mari bersama saling menjaga
pokok e salam raja

aku bocah motor
ora gampang di provokator
motor ku rx king
seneng melu event touring

nggolek seduluran
ora seneng gawe buyar
mergo kabeh konco
ojo nganti do suloyo

nek teko ojo podo rese
di kencengke sedulurane
nyawiji dadi siji dalam satu yrki
rx king selalu di hati

nek teko ojo podo rese
di kencengke sedulurane
nyawiji dadi siji dalam satu yrki
rx king selalu di hati

Baca Juga : Lirik Lagu Tempatku Meminta - Agung Pradanta