Lirik Lagu Ojo Maning Maning - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Ojo Maning Maning - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Ojo Maning Maning


Title : Ojo Maning Maning
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Miswan Samudra
Label : Samudra Record

Lirik Ojo Maning Maning


ojo maning maning riko nyenceti roso
ngedum welas mbagi ati ambi wong liyo
sepisan hang wes pungkas sun sabar nerimo
ojo baleni maning isun emong nyepuro

ojo maning maning riko nyenceti roso
ngedum welas mbagi ati ambi wong liyo
sepisan hang wes pungkas sun sabar nerimo
ojo baleni maning isun emong nyepuro

sak sabar sabar isun dung keseron kesekso
rasane koyo seng kuat dung nyonggo loro
sak welas welas isun yo hang welas nong riko
rasane batin nelongso aluk riko tinggalno

ojo maning maning riko nyenceti roso
ngedum welas mbagi ati ambi wong liyo
sepisan hang wes pungkas sun sabar nerimo
ojo baleni maning isun emong nyepuro

sak sabar sabar isun dung keseron kesekso
rasane koyo seng kuat dung nyonggo loro
sak welas welas isun yo hang welas nong riko
rasane batin nelongso aluk riko tinggalno

sak sabar sabar isun dung keseron kesekso
rasane koyo seng kuat dung nyonggo loro
sak welas welas isun yo hang welas nong riko
rasane batin nelongso aluk riko tinggalno

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Maruh Ati