Lirik Wandra - Mangan Ati


Title : Mangan Ati
Artist : Wandra
Songwriter : Ali PX
Label : One Nada Record

Lirik Mangan Ati


ngerintih sing kuwat batin iki
ngrasakaken tatu kliwat perih
sing ono hang sun sambati
duh kari gedigi nasib iki

sun ketem welas nong njero dodo
tibane atinriko suloyo
tegane maruh roso
kari nong ngarep moto

kancanisun hang riko demeni
hang turu bareng mangan bareng dadi siji
padahal riko wes ngerti
kariyo manggang ati

Baca Juga : Lirik Lagu Wandra - Kelangan 2