Lirik Lagu Mangan Ati - Wandra

Lirik Lagu Mangan Ati - Wandra

Lirik Wandra - Mangan Ati


Title : Mangan Ati
Artist : Wandra
Songwriter : Ali PX
Label : One Nada Record

Lirik Mangan Ati


yen pancen kowe wis ra tresno
tak jaluk mending ngomongo
ojo mung ngumbar suoro
sing gawe atiku loro

yen pancen kowe wes ra sayang
amergo nduwe simpenan
luwih becik aku tak mundur
timbang bareng soyo suwi tambah ajur

ra ono gunane mbangun tresno ro kowe
yen kowe iseh pingin liyane
lamis lambemu muter omongan
tulus tresnoku mbok nggo dolanan

kabeh janjimu
ngeloro ati
kabeh omongmu
mangan ati

===INTRO===

yen pancen kowe wis ra tresno
tak jaluk mending ngomongo
ojo mung ngumbar suoro
sing gawe atiku loro

yen pancen kowe wes ra sayang
amergo nduwe simpenan
luwih becik aku tak mundur
timbang bareng soyo suwi tambah ajur

ra ono gunane mbangun tresno ro kowe
yen kowe iseh pingin liyane
lamis lambemu muter omongan
tulus tresnoku mbok nggo dolanan

ra ono gunane mbangun tresno ro kowe
yen kowe iseh pingin liyane
lamis lambemu muter omongan
tulus tresnoku mbok nggo dolanan

kabeh janjimu
ngeloro ati
kabeh omongmu
mangan ati

kabeh janjimu
ngeloro ati
kabeh omongmu
mangan ati

Baca Juga : Lirik Lagu Wandra - Kelangan 2