Lirik Lagu Kelangan 2 - Wandra

Lirik Lagu Kelangan 2 - Wandra


Lirik Wandra - Kelangan 2


Title : Kelangan 2
Artist : Wandra
Songwriter : Wandra
Album : One Nada Music

Lirik Kelangan 2


sing ono maning hang isun welasi
sing ono maning hang isun sayangi
kembang hang ono ring tangan
ilang kepetik wong liyan
tego tegane ninggal isun kelaran

kalingono riko tipis atine
ninggal isun mung ngaboti liyane
padahal nong njero ati
riko sing biso keganti
tapi malah gawe atisun perih

saiki sun dewekan nyawang teko kadoan
riko tentrem atinisun wis seneng
riko sing usah ngerti kelendi sun saiki
pokok riko seneng isun yo seneng

masio tah gerimis ring ati
tapi isun nguwatno ati

kalingono riko tipis atine
ninggal isun mung ngaboti liyane
padahal nong njero ati
riko sing biso keganti
tapi malah gawe atisun perih

saiki sun dewekan nyawang teko kadoan
riko tentrem atinisun wis seneng
riko sing usah ngerti kelendi sun saiki
pokok riko seneng isun yo seneng

saiki sun dewekan nyawang teko kadoan
riko tentrem atinisun wis seneng
riko sing usah ngerti kelendi sun saiki
pokok riko seneng isun yo seneng

masio tah gerimis ring ati
tapi isun nguwatno ati

Baca Juga : Lirik Lagu Wandra - Ngelayung

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.