Lirik Lagu Ora Butuh Tresnamu - Agung Pradanta


Lirik Lagu Ora Butuh Tresnamu - Agung Pradanta

Lirik Agung Pradanta - Ora Butuh Tresnamu


Title : Ora Butuh Tresnamu
Artist : Agung Pradanta
Songwriter : Agung Pradanta
Label : Gilaz Studio

Lyrics Ora Butuh Tresnamu


ati iki durung lilo
kowe nggawe aku loro
sing tak eling yo mung siji
ati nek wes di larani
ora bakal iso bali

kowe piye aku ngerti
awakmu rasah ngapusi
tresno iki wes mbok bagi
atiku wes tok larani
aku ora bakal bali

aku ora butuh tresnamu
wis cukup kowe ngelarani atiku
ora gampang ngilangke loro
sing wis mbekas neng dodo

senajan angel tak lalekno
nanging aku tetep terus tak coba
kowe seng mulai
wes cukup ojo nggoleki

===INTRO===

aku ora butuh tresnamu
wis cukup kowe ngelarani atiku
ora gampang ngilangke loro
sing wis mbekas neng dodo

senajan angel tak lalekno
nanging aku tetep terus tak coba
kowe seng mulai
wes cukup ojo nggoleki
wes cukup ojo nggoleki

Baca Juga : Lirik Lagu Cah Motor - Agung Pradanta