Lirik Lagu Akhire Cerito - Firly Hermansyah

Lirik Lagu Akhire Cerito - Firly Hermansyah

Lirik Firly Hermansyah - Akhire Cerito


Title : Akhire Cerito
Artist : Firly Hermansyah
Songwriter : Danang Danzt
Album : Single
Label : Duta Nirwana Production

Lirik Akhire Cerito


kabeh wes ra iso tak pendem .
karo kowe aku wes raiso adem
saben dino aku mung tok gawe loro
tanpo bukti janji mu jebul mung cidro

aku iseh kurang sabar piye
tok sepelek ke aku trimo meneng wae
ngerteni aku cobo ngerteni atiku
ati ajur tresnaku mung dadi luntur

kowe teko nawani tresno
janji aku bakal tok jogo
nanging bedo cerito
kowe malah ngeliyo

tak ikhlaske aku kelangan kowe
timbang loro ati terus tak rasake
wes dalane dadi akhir cerito
aku karo kowe uwes cukup
wes cukup tekan kene

kabeh wes tak nehke
kabeh kanggo kowe
ning balesan mu kok malah ra nyenengke
aku urung wuto
neng mburi ku ngeliyo
kondo tresno kok ngelarani saben dino
cobo dadi aku opo kuat atimu
saben wektu padu mergo uwong ketelu
ati kadung tatu , aku cukup tau
maaf maaf aku wes ora iso i love you

Baca Juga : Lirik Lagu Anisa Salma - Ora Ilang