Lirik Anisa Salma - Ora Ilang


Title : Ora Ilang
Artist : Anisa Salma
Songwriter : Ariek DN & Weha
Album : Single
Label : Duta Nirwana Production

Lirik Ora Ilang


sing ono mung katon gawang esemu
saben wengi mung tansah dadi impenku
nganti tekan pucuk e rosoku
mung sliramu sing ono njero atiku

ing batin tresno iki yo mung siji
tanpo wates sliramu sing tak sayangi
percoyo marang janji iki
ora liyo yen tresnaku mung sliramu

ora ilang jenengmu neng njero atiku
tansah tak patri nganti selawase
pungkase umurku

ora ilang esemmu neng ngarep motoku
saben wektuku yo mung sliramu ono angen-angenku
sliramu sing tak sayang neng atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Anisa Salma - Layang Pedot