Lirik Lagu Terminal Gayatri - Lenny Chelsea

Lirik Lagu Terminal Gayatri - Lenny Chelsea

Lirik Lenny Chelsea - Terminal Gayatri


Title : Terminal Gayatri
Artist : Lenny Chelsea
Songwriter : Harry Clonthong
Label : SBR - PRO

Lirik Terminal Gayatri


neng kene aku tansah ngenteni
sliramu lungo janji bakal bali
neng nyatane biyen nganti seprene
ora ono kabare nelongso sing tak rasakke

suasono rame neng atiku sepi
sliramu opo pancen wes lali
ninggal aku neng kutho iki
rino klawan wengi jerit tangiseng ati

neng terminal gayatri
tresnoku tansah kepatri
ngelalong sak jroning ratri
ngenteni sliramu bali

tresnoku amung siji
ra bakal ngeliyo ati
nganti oncat nyowo iki
janjimu tansah tak anti

===INTRO===

neng kene aku tansah ngenteni
sliramu lungo janji bakal bali
neng nyatane biyen nganti seprene
ora ono kabare nelongso sing tak rasakke

suasono rame neng atiku sepi
sliramu opo pancen wes lali
ninggal aku neng kutho iki
rino klawan wengi jerit tangiseng ati

neng terminal gayatri
tresnaku tansah kepatri
ngelalong sak jroning ratri
ngenteni sliramu bali

tresnoku amung siji
ra bakal ngeliyo ati
nganti oncat nyowo iki
janjimu tansah tak anti

payung kuning iki
kang tansah ngancani
neng terminal gayatri
tulungagung

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Sukete Tonggo