Lirik Lagu Sepi - Ndarboy Genk

Lirik Lagu Sepi - Ndarboy Genk


Lirik Ndarboy Genk - Sepi


Title : Sepi
Artist : Ndarboy Genk
Songwriter : Daru (Ndarboy Genk)
Album : Single

Lirik Sepi


aku isih ngenteni
kowe ora kunjung bali
kabeh uwong tak takoni
kowe ono neng ngendi

opo kowe wes lali
opo rosomu wes mati
biyen kowe ninggali janji
jare bakal sehidup semati

ngopo kowe tego ngapusi
kau memilih pindah ke lain hati

tulung (tulung tulung) tulung kowe iso ngerteni
sepi (sepi) aku raono seng ngancani
aku (aku aku aku) seprene raiso lali
raono kowe suwe suwe aku edan dewe

opo kowe wes lali
opo rosomu wes mati
biyen kowe ninggali janji
jare bakal sehidup semati

ngopo kowe tego ngapusi
kau memilih pindah ke lain hati

tulung (tulung tulung) tulung kowe iso ngerteni
sepi (sepi) aku raono seng ngancani
aku (aku aku aku) seprene raiso lali
raono kowe suwe suwe aku edan

tulung (tulung tulung) tulung kowe iso ngerteni
sepi (sepi) aku raono seng ngancani
aku (aku aku aku) seprene raiso lali
raono kowe suwe suwe aku edan dewe

pengen nyemplung kali
nanging aku wedi

Baca Juga : Lirik Lagu Ndarboy Genk - Aku Seng Nduwe Ati

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.