Lirik Jihan Audy - Aku Rumongso


Title : Aku Rumongso
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Agus Sworo
Label : Sakuranada

Lirik Aku Rumongso


ora sengojo awakku gawe loro
ning awakmu ning ati lan ing rasamu
ora sengojo awakku iki cidro
marang sumpah marang janji setiaku

aku rumongso aku gawe kuciwo
marang tresno marang wong sing tak tresnani
cukup pisan aku gawe kelaran
sing biso ndadekne tresno dadi bubaran

pangapuranen aku nglarani atimu
lilakno lungaku songko uripmu

sayange wis ora biso maneh bareng awakmu
ora biso maneh nanggung gede roso isinku
ojo mekso awak iki ojo mekso
wis ra biso aku ra biso

aku rumongso wis gawe atimu kuciwo
nganti biso nganti tego nyilakani tresno
ojo mekso awak iki ojo mekso
wis ra biso aku ra biso

lilakno aku
lilakno lungaku
soko uripmu

maafkan aku
maafkan salahku
telah menyakitimu

===INTRO===

aku rumongso aku gawe kuciwo
marang tresno marang wong sing tak tresnani
cukup pisan aku gawe kelaran
sing biso ndadekne tresno dadi bubaran

pangapuranen aku nglarani atimu
lilakno lungaku soko uripmu

sayange wis ora biso maneh bareng awakmu
ora biso maneh nanggung gede roso isinku
ojo mekso awak iki ojo mekso
wis ra biso aku ra biso

aku rumongso wis gawe atimu kuciwo
nganti biso nganti tego nyilakani tresno
ojo mekso awak iki ojo mekso
wis ra biso aku ra biso

lilakno aku
lilakno lungaku
soko uripmu

maafkan aku
maafkan salahku
telah menyakitimu

lilakno aku
lilakno lungaku
soko uripmu

maafkan aku
maafkan salahku
telah menyakitimu

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy & Rifa Aldinatha - Memori Berkasih