Lirik Ndarboy Genk - Aku Seng Nduwe Ati


Title : Aku Seng Duwe Ati
Artist : Ndarboy Genk
Songwriter : Daru & Hendra Kumbara
Album : Single
Label : Syalala Production

Lirik Aku Seng Duwe Ati


aku seng nduwe ati
koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa
koe rasah suloyo

aku seh tetep tresno
senajan dunyo ra trimo
urusono uripmu
timbang suwe suwe lambemu tak tuku

yen awan tansah kelingan
yen wengi raiso mapan
koyo ngene wong sing kasmaran

senajan akeh konco konco
seng durung biso nerimo
kabeh ora tak rungokno

njero atine manungso kuwi bedo bedo
ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno
kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo
aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku

walau badai kan menghadang
tekan kapan tetep sayang
sampai maut kan memisahkan

senajan akeh seng do gudho
tresno ra bakal tak culno
susah seneng tekan tuwo

njero atine manungso kuwi bedo bedo
ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno
kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo
aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
urusono uripmu, timbang suwe suwe

aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo
aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku

Baca Juga : Lirik Lagu Ndarboy Genk - Kadung Jeru