Lirik Ilux - Cukup


Title : Cukup
Artist : Ilux
Songwriter : Ilux Saksi Band
Distribution : Ilux

Lirik Cukup


mestine isun sing nyepuro
welas isun mesti di sio sio
sing sepisan pindo riko njaluk sepuro
pungkasane soyo jeru tambah loro

cukup wes cukup sayang
isun tinggalen
timbang ngajak balenan
bangor isun pisahan

cukup wes cukup sayang
semene baen
welas isun wes ilang
loro iki temenan

isun wes sing betah
sun wes sing sanggup
ambi lorone ati

===INTRO===

mestine isun sing nyepuro
welas isun mesti di sio sio
sing sepisan pindo riko njaluk sepuro
pungkasane soyo jeru tambah loro

cukup wes cukup sayang
isun tinggalen
timbang ngajak balenan
bangor isun pisahan

cukup wes cukup sayang
semene baen
welas isun wes ilang
loro iki temenan

isun wes sing betah
sun wes sing sanggup
ambi lorone ati

cukup wes cukup sayang
isun tinggalen
timbang ngajak balenan
bangor isun pisahan

cukup wes cukup sayang
semene baen
welas isun wes ilang
loro iki temenan

isun wes sing betah
sun wes sing sanggup
ambi lorone ati

Baca Juga : Lirik Lagu Ilux - Loro Ati