Lirik Ilux - Loro Ati


Title : Loro Ati
Artist : Ilux
Songwriter : Ilux Saksi Band
Distribution : Ilux

Lirik Loro Ati


kelendi carane isun iki
ngelalekno loro nong njero ati
sing sanggup sun pungkiri
welas iki sampek mati
saiki malah oseng di restui

isun tau loro ati
tapi lorone sing koyo gediki
kenemenen ngerusak nong ati
nganti banyu moto iki seng sanggup mili

isun tau loro ati
tapi lorone sing koyo gediki
kenemenen ngerusak nong ati
nganti banyu moto iki seng sanggup mili

===INTRO===

kelendi carane isun iki
ngelalekno loro nong njero ati
sing sanggup sun pungkiri
welas iki sampek mati
saiki malah oseng di restui

isun tau loro ati
tapi lorone sing koyo gediki
kenemenen ngerusak nong ati
nganti banyu moto iki seng sanggup mili

isun tau loro ati
tapi lorone sing koyo gediki
kenemenen ngerusak nong ati
nganti banyu moto iki seng sanggup mili

isun tau loro ati
tapi lorone sing koyo gediki
kenemenen ngerusak nong ati
nganti banyu moto iki seng sanggup mili

isun tau loro ati
tapi lorone sing koyo gediki
kenemenen ngerusak nong ati
nganti banyu moto iki seng sanggup mili

Baca Juga : Lirik Lagu Ilux - Krenteke Ati