Lirik Lagu Cinta Wonogiri - Didi Kempot


Lirik Lagu Cinta Wonogiri - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Cinta Wonogiri


Title : Cinta Wonogiri
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Cinta Wonogiri


angin sore sumilir ing gajah mungkur
ngawe awe tresnane wong sing wes luntur
seribu janji terlanjur ku jatuh hati
kecewa aku kau khianati

ora nyono ora ngiro ora ngimpi
ra percoyo ra ngerti ra ngene iki
birunya cinta tak lagi indah ku rasa
hilang di telan pahitnya dusta

neng kene iki neng wonogiri
nengopo kowe lali nengopo kowe cidro janji
oh neng kene iki neng wonogiri
tak tulis jenengmu seprene neng njero ati

angin sore sumilir ing gajah mungkur
ngawe awe tresnane wong sing wis luntur
seribu janji terlanjur ku jatuh hati
kecewa aku kau khianati

===INTRO===

neng kene iki neng wonogiri
nengopo kowe lali nengopo kowe cidro janji
oh neng kene iki neng wonogiri
tak tulis jenengmu seprene neng njero ati

neng kene iki neng wonogiri
nengopo kowe lali nengopo kowe cidro janji
oh neng kene iki neng wonogiri
tak tulis jenengmu seprene neng njero ati

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Kowe Ojo Lara