Lirik Lagu Kowe Ojo Loro - Didi Kempot

Lirik Lagu Kowe Ojo Loro - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Kowe Ojo Lara


Title : Kowe Ojo Loro
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Kowe Ojo Loro


yen kowe loro
aku mengko kepiye
yen kowe sedih
aku melu ngrasakne

aku tresno kowe
tresnaku ora mung ono neng lambe

yen kowe gelo
ojo mung meneng wae
yen aku salah
njaluk pangapurane

aku seneng kowe selawase

suwene wektu kairing tresno kang tuhu
sedih tak enteni tekamu
kowe ojo loro ojo ojo loro
sing tak suwun neng kene yen aku ndonga

===INTRO===

yen kowe kangen
tak mesem neng impenmu
nganti sewengi
kanggo sangu turumu

aku kangen kowe salawase

suwene wektu kairing tresno kang tuhu
sedih tak enteni tekamu
kowe ojo loro ojo ojo loro
sing tak suwun neng kene yen aku ndonga

manise tresno ra biso ilang
seprene kowe sing tak sayang
kowe ojo loro ojo ojo loro
sing tak suwun neng kene yen aku ndonga

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Jodo Surgo Dunyo