Lirik Lagu Pelet Nyasar - Happy Asmara

Lirik Lagu Pelet Nyasar - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Pelet Nyasar


Title : Pelet Nyasar
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Ferry D'Bgundals
Album : Best Klasika 1
Label : Sakuranada

Lirik Pelet Nyasar


pancen apes tenan malangnya diriku
wes tak obong menyan nggo melet sliramu
komat kamit tak woco montro ning lali jenenge
lah kok malah nyasar sing kepelet mbahmu

wes sewu coro tak nggo mikat tresnomu
anggerku ben kowe dadi bojoku
tak sebar kembang reno pitu ning ngarep omahmu
lah kok ndilalah mbahmu sing kantil ning aku

wes kenthekan akal aku iso ngeneki de’e
kabeh coro tak lakoni malah ngene kedadiane
jurus pelet paling ampuh yo wes tak luncurne
lah kok malah bocahe endol ngeneki mbahe

lek ngeneki carane aku malah bingung dewe
angger dolan ning omahe sing njagongi mbahe
moto kedap kedip molat molet malah ngece
suwi suwi lak koyo ngene aku edan dewe

pancen apes tenan malangnya diriku
wes tak obong menyan nggo melet sliramu
komat kamit tak woco montro ning lali jenenge
lah kok malah nyasar sing kepelet mbahmu

wes sewu coro tak nggo mikat tresnomu
anggerku ben kowe dadi bojoku
tak sebar kembang reno pitu ning ngarep omahmu
lah kok ndilalah mbahmu sing kantil ning aku

wes kenthekan akal aku iso ngeneki de’e
kabeh coro tak lakoni malah ngene kedadiane
jurus pelet paling ampuh yo wes tak luncurne
lah kok malah bocahe endol ngeneki mbahe

lek ngeneki carane aku malah bingung dewe
angger dolan ning omahe sing njagongi mbahe
moto kedap kedip molat molet malah ngece
suwi suwi lak koyo ngene aku edan dewe

wes kenthekan akal aku iso ngeneki de’e
kabeh coro tak lakoni malah ngene kedadiane
jurus pelet paling ampuh yo wes tak luncurne
lah kok malah bocahe endol ngeneki mbahe

lek ngeneki carane aku malah bingung dewe
angger dolan ning omahe sing njagongi mbahe
moto kedap kedip molat molet malah ngece
suwi suwi lak koyo ngene aku edan dewe

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Cinta Di Pelet