Lirik Lagu Tresno Sor Terop - Lina

Lirik Lagu Tresno Sor Terop - Lina

Lirik Lina - Tresno Sor Terop


Title : Tresno Sor Terop
Artist : Lina
Songwriter : Wagiran P.
Album : Langgam Campursari Terbaru
Label : Teta Record

Lirik Tresno Sor Terop


sabendino srawung mas
roso nandang wuyung
yen kerep ketemu mas
mung kangen sliramu

srawung lan ketemu
ning ngisor teropan
nglaras gending tresno mas
gending ing tayuban

rino wengi weruh mas
klebate lakumu
saben nuju nyawang mas
kepincut atiku

jane pengen nyanding
nanging mung tratapan
opo iki jenenge
tresno sor teropan

yen tan weruh sedino koyo setahun
ngantu antu tak rewangi nglamun
yen wes teko rosone neng dodo lego
mesem ngguyu semune anggudho

tak suwun ketemu mas ing teropan kene
gegandengan bekso mas ora tak lalekne
marem sesandingan jejer lelungguhan
bot abote tresno mas ono sor teropan

===INTRO===

sabendino srawung mas
roso nandang wuyung
yen kerep ketemu mas
mung kangen sliramu

srawung lan ketemu
ning ngisor teropan
nglaras gending tresno mas
gending ing tayuban

rino wengi weruh mas
klebate lakumu
saben nuju nyawang mas
kepincut atiku

jane pengen nyanding
nanging mung tratapan
opo iki jenenge
tresno sor teropan

yen tan weruh sedino koyo setahun
ngantu antu tak rewangi nglamun
yen wes teko rosone neng dodo lego
mesem ngguyu semune anggudho

tak suwun ketemu mas ing teropan kene
gegandengan bekso mas ora tak lalekne
marem sesandingan jejer lelungguhan
bot abote tresno mas ono sor teropan

Baca Juga : Lirik Lagu Enn Risangkara - Banyuwangi Pacitan