Lirik Lagu Gelo - Lina

Lirik Lagu Gelo - Lina

Lirik Lina - Gelo


Title : Gelo
Artist : Lina
Songwriter : Sugeng S. D.
Album : Langgam Campursari Terbaru
Label : Teta Record

Lirik Gelo


neng ngendi nggonku ngoleki
bot abote kepingin ketemu
nadyan adoh tak parani
mung nuruti karepe ati

bareng saiki ketemu
kowe tego ninggalake aku
koyo sinendal atiku
luh tumetes nelesi pipiku

yen pancene ora tresno
mbok yo kondo kondo sing prasojo
ojo gawe gelo ati
aku ora bakal nggondeli

koyo ngene lelakonku
biyen ngopo kok ndadak ketemu
yen pancene di tinggalke
gawe gelo ati selawase

===INTRO===

neng ngendi nggonku ngoleki
bot abote kepingin ketemu
nadyan adoh tak parani
mung nuruti karepe ati

bareng saiki ketemu
kowe tego ninggalake aku
koyo sinendal atiku
luh tumetes nelesi pipiku

yen pancene ora tresno
mbok yo kondo kondo sing prasojo
ojo gawe gelo ati
aku ora bakal nggondeli

koyo ngene lelakonku
biyen ngopo kok ndadak ketemu
yen pancene di tinggalke
gawe gelo ati selawase

Baca Juga : Lirik Lagu Lina - Tresno Sor Terop