Lirik Lagu Banyuwangi Pacitan - Enn Risangkara

Lirik Lagu "Banyuwangi Pacitan" dari Enn Risangkara. Lagu ini di ciptakan oleh Wagiran P. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Banyuwangi Pacitan - Enn Risangkara

Lirik Enn Risangkara - Banyuwangi Pacitan


Title : Banyuwangi Pacitan
Artist : Enn Risangkara
Songwriter : Wagiran P.
Album : Langgam Campursari Terbaru
Label : Teta Record

Lirik Banyuwangi Pacitan


suwe ora ketemu
yo mung gawe kangening atiku
isun mung mikir riko
rino wengi katon ono moto

ing dalan anyar kae
ono pingger segoro pernahe
banyuwangi pacitan
ora lali yo amung kelingan

liwat dalan banyuwangi teko pacitan
ono ati rasane terus kelingan
sumilire angin segoro ngangeni
ono ngendi riko seng isun tresnani

eling jaman semono
yo mung riko kudanganing ati
banyuwangi pacitan
ora lali mung tansah kelingan

===INTRO===

suwe ora ketemu
yo mung gawe kangening atiku
isun mung mikir riko
rino wengi katon ono moto

ing dalan anyar kae
ono pingger segoro pernahe
banyuwangi pacitan
ora lali yo amung kelingan

liwat dalan banyuwangi teko pacitan
ono ati rasane terus kelingan
sumilire angin segoro ngangeni
ono ngendi riko seng isun tresnani

eling jaman semono
yo mung riko kudanganing ati
banyuwangi pacitan
ora lali mung tansah kelingan

Baca Juga : Lirik Lagu Enn Risangkara - Sesideman