Lirik Lagu Tembang Kangen 2 - Vivi Voleta

Lirik Lagu Tembang Kangen 2 - Vivi Voleta

Lirik Vivi Voleta - Tembang Kangen 2


Title : Tembang Kangen 2
Artist : Vivi Voleta
Songwriter : Wagiran P.
Album : Langgam Campursari Protelon Pungkruk
Label : Teta Record

Lirik Tembang Kangen 2


udan grimis ing wayahe wengi kae
tansah ngelingake anggonku kangen slirane
senadyano adoh roso kangen sesandingan
sumendaling ati amung anane kelingan

tak titipne wujud sejatine tresno
lewat tembang kangen kang kapindo entenono
kabar soko aku kang kegowo angin wengi
biso dadi tombo tombo panglipur ing sepi

tembang kangen kapindo tondo katresnanku
iki tak kirimke mung kanggo sliramu
tembang kangen kapindo wujud roso kangen
datan biso lali ono angen angen

angelamun ngelamun kang tanpo tepi
ngelamun mikirne marang wong kang tak tresnani
suwe perpisahan mugo enggalo ketemu
nadyan ono tembang tak tulis kanggo kangenku

===INTRO===

udan grimis ing wayahe wengi kae
tansah ngelingake anggonku kangen slirane
senadyano adoh roso kangen sesandingan
sumendaling ati amung anane kelingan

tak titipne wujud sejatine tresno
lewat tembang kangen kang kapindo entenono
kabar soko aku kang kegowo angin wengi
biso dadi tombo tombo panglipur ing sepi

tembang kangen kapindo tondo katresnanku
iki tak kirimke mung kanggo sliramu
tembang kangen kapindo wujud roso kangen
datan biso lali ono angen angen

angelamun ngelamun kang tanpo tepi
ngelamun mikirne marang wong kang tak tresnani
suwe perpisahan mugo enggalo ketemu
nadyan ono tembang tak tulis kanggo kangenku

Baca Juga : Lirik Lagu Vivi Voleta - Pertelon Pungkruk