Lirik Lina - Lali Janjine


Title : Lali Janjine
Artist : Lina
Songwriter : S. Harsono
Album : Langgam Campur Sari Protelon Pungkruk
Label : Teta Record

Lirik Lali Janjine


dino minggu sing tak tunggu
kowe ngajak ning tawang mangu
nganti lingsir srengengene
aneng kene aku nunggu kowe

tak sms ra mbalesi
yen tak telpon malah mbok pateni
mangkel aku mangkel
yen kepethuk irungmu mesti tak ciwel
ciwel .. ciwel .. ciwel .. ciwel ..

lali janjine
nyatane alesane mangkelake
sopo wong sing ora gelo
kadung dandan kowe ora teko

jan jane kowe no ngendi
gelagatmu sajak nyubriani
atiku sujono
kowe kencan karo wanito liyo

===INTRO===

dino minggu sing tak tunggu
kowe ngajak ning tawang mangu
nganti lingsir srengengene
aneng kene aku nunggu kowe

tak sms ra mbalesi
yen tak telpon malah mbok pateni
mangkel aku mangkel
yen kepethuk irungmu mesti tak ciwel
ciwel .. ciwel .. ciwel .. ciwel ..

lali janjine
nyatane alesane mangkelake
sopo wong sing ora gelo
kadung dandan kowe ora teko

jan jane kowe no ngendi
gelagatmu sajak nyubriani
atiku sujono
kowe kencan karo wanito liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Lina - Sengit