Lirik Lagu Protelon Pungkruk - Vivi Voleta

Lirik Lagu Protelon Pungkruk - Vivi Voleta

Lirik Vivi Voleta - Pertelon Pungkruk


Title : Protelon Pungkruk
Artist : Vivi Voleta
Songwriter : S. Harsono
Album : Langgam Campursari Protelon Pungkruk
Label : Teta Record

Lirik Protelon Pungkruk


neng pertelon pungkruk
welingmu karo aku
yen njaluk di pethuk
wancine jagone kluruk
aku budal methuk kowe
karo theklak thekluk

ra sabar atiku
kudu kudu ndang ketemu
karo seliramu
terong alit sing tak anti
rino wengi kangen iki
mugo antuk jampi

tak sawang kembang netramu wong bagus
koyo kapan nyimpen rindu
prasasat kesiram madu
nalikane ono rangkulanmu

neng pertelon pungkruk
nganti sprene ora biso
tak lalek`ake
saben kelingan sliramu
aku nunggu ono kene
nganti tekan sore

===INTRO===

neng pertelon pungkruk
welingmu karo aku
yen njaluk di pethuk
wancine jagone kluruk
aku budal methuk kowe
karo theklak thekluk

ra sabar atiku
kudu kudu ndang ketemu
karo seliramu
terong alit sing tak anti
rino wengi kangen iki
mugo antuk jampi

tak sawang kembang netramu wong bagus
koyo kapan nyimpen rindu
prasasat kesiram madu
nalikane ono rangkulanmu

neng pertelon pungkruk
nganti seprene ora biso
tak lalek'ake
saben kelingan sliramu
aku nunggu ono kene
nganti tekan sore

Baca Juga : Lirik Lagu Ais Sasabila - Bondo Dungo