Lirik Lagu Mending Kelangan - Nugraha Soediono

Lirik Lagu Mending Kelangan - Nugraha Soediono

Lirik Nugraha Sudiono - Mending Kelangan


Title : Mending Kelangan
Artist : Nugraha Soediono
Songwriter : H.W. Kongko
Album : Single

Lirik Mending Kelangan


nalikane iseh sayang
ra gawe atiku bimbang
ra ngerti opo sebabe
kowe dadi koyo ngene

wes suwe leh ku mblenjani
sansoyo ngelarani ati
yen ngene terus-terusan
mendingan aku kelangan

kowe biyen ora ngene
gawe atiku loro
ra taune koyo ngene
gawe atiku cidro

saiki aku ora ngerteni
opo sing mbok karepne
mbaleni kowe nyidrani ati
nambahi ombo tatune ati ooo

mbok kiro aku ra ngerti, opo sing mbok delikke
piye-piyemu neng mburi, aku sing mbok lalekne
saiki aku wis ngrumangsani, opo sing mbok karepne
mbaleni kowe nyidrani ati, nambahi ombo tatune ati

nalikane iseh sayang, ra gawe atiku bimbang
ra ngerti opo sebabe, kowe dadi koyo ngene
wes suwe leh ku mblenjani, sansoyo ngelarani ati
yen ngene terus-terusan, mendingan aku kelangan

nalikane iseh sayang, ra gawe atiku bimbang
ra ngerti opo sebabe, kowe dadi koyo ngene
wes suwe leh ku mblenjani, sansoyo ngelarani ati
yen ngene terus-terusan, mendingan aku kelangan

nalikane iseh sayang, ra gawe atiku bimbang
ra ngerti opo sebabe, kowe dadi koyo ngene
wes suwe leh ku mblenjani, sansoyo ngelarani ati
yen ngene terus-terusan, mendingan aku kelangan

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Kakean Mikir