Lirik Lagu Kakean Mikir - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Kakean Mikir" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh R. Husen albana. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kakean Mikir - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Kakean Mikir


Title : Kakean Mikir
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : R. Husen albana
Album : Virgo Musik Vol. 1 The Best Nella Khamisma
Label : BIP Record

Lirik Kakean Mikir


yen pancen kowe tresno aku
tak enteni ndang ono janur melengkung
yen pancen sik ngambang atimu
koncoan wae tiwas mburi getun

yen pancen kowe tresno aku
buktekno ndang ono janur melengkung
lungguh jejer ono pelaminan
diramekno konco dangdutan

abot tak songgo suwene bebarengan
nyambung tali tresno tansah rasane ngambang
mending ndang mantenan mergo wedi kelangan
mengko yen tresno ngabar cintaku engkau buang

jare yen tresno tenan ning penghulu ngomong sayang
tresno ra mung semayan mung kakehan alesan
ndang nyebar undangan gawe konco sanak kandhang
ojo banter janji koyo mercon bantingan

yen pancen kowe tresno aku
tak enteni ndang ono janur melengkung
yen pancen sik ngambang atimu
koncoan wae tiwas mburi getun

yen pancen kowe tresno aku
buktekno ndang ono janur melengkung
lungguh jejer ono pelaminan
diramekno konco dangdutan

abot tak songgo suwene bebarengan
nyambung tali tresno tansah rasane ngambang
mending ndang mantenan mergo wedi kelangan
mengko yen tresno ngabar cintaku engkau buang

jare yen tresno tenan ning penghulu ngomong sayang
tresno ra mung semayan mung kakehan alesan
ndang nyebar undangan gawe konco sanak kandhang
ojo banter janji koyo mercon bantingan

yen pancen kowe tresno aku
tak enteni ndang ono janur melengkung
yen pancen sik ngambang atimu
koncoan wae tiwas mburi getun

yen pancen kowe tresno aku
buktekno ndang ono janur melengkung
lungguh jejer ono pelaminan
diramekno konco dangdutan

yen pancen kowe tresno aku
tak enteni ndang ono janur melengkung
yen pancen sik ngambang atimu
koncoan wae tiwas mburi getun

yen pancen kowe tresno aku
buktekno ndang ono janur melengkung
lungguh jejer ono pelaminan
diramekno konco dangdutan

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Ati Karep Bondo Cupet