Lirik Lagu Di Rabi Mantan - Nella Kharisma

Lirik Lagu Di Rabi Mantan - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Dirabi Mantan


Title : Di Rabi Mantan
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Rio sablenk
Album : Virgo Musik Vol 2
Label : DSA Record

Lirik Di Rabi Mantan


arep piye maneh aku kudu seleh
ngeculne sliramu dirabi mantanmu
tak gondelono aku ra nduwe doyo
mergo kahananku rung jelas statusku

siji penjalukku ojo dilalekne
masio statusmu wes dadi bojone
raketang sak lembar sempetno wektumu
kirimo kabar gawe tombo kangenku

senadyan ra neng sandingmu
nanging aku neng atimu
ra kudu nduweni tresnamu
penting wes ngerti rasamu

sorry banget yo mas, aku ngikhlasne sliramu
dirabi mantanmu, demi masa depanmu
nanging ojo kuwatir, aku tetep menunggu
menunggu di sini, di tempat biasa bertemu
ora kurang dalan, panggah iso ketemuan
ora kurang curo, panggah iso andum tresno
aku lan sliramu ra biso dipisahne, kadung janji selawase

senadyan ra neng sandingmu
nanging aku neng atimu
ra kudu nduweni tresnamu
penting wes ngerti rasamu

ojo lali mbesok bojomu kon nanggap aku
ora usah mbayar, penting mbok cepaki ciu
aku arep joget, sak kesele awakku
bojomu tak jak pencak gawe jurus wolu pitu
sepurane sing akeh, aku kakehan ngoceh
bukan maksud hati menjadi receh
aku hanya ingin sekedar ingin curhat di sini
kita pernah janji sehidup semati

senadyan ra neng sandingmu
nanging aku neng atimu
ra kudu nduweni tresnamu
penting wes ngerti rasamu

hompimpah alaiyum gambreng
kadung sumpah selawase gandeng
ono teklek kecemplung segoro
nganti tuwek panggah iseh tresno

siji penjalukku ojo dilalekne
masio statusmu wes dadi bojone
raketang sak lembar sempetno wektumu
kirimo kabar gawe tombo kangenku

senadyan ra neng sandingmu
nanging aku neng atimu
ra kudu nduweni tresnamu
penting wes ngerti rasamu

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Ora Dolan