Lirik Didi Kempot - Kangen Ning Nickerie


Title : Kangen Nickerie
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Kangen Neng Nickerie


sepine wengi iki
neng kene aku ngenteni
kesuwen suwene wis pirang sasi
ning nickerie kowe ra bali

opo aku salah
naliko urip sak omah

rembulan sing ngilo ono segoro
padangono ati kulo
pujaan hatiku ra teko teko
neng nickerie ndang mulio

opo aku salah
naliko urip sak omah

aku nangis aku kangen
janjine biyen kowe seneng
neng nickerie tak enteni
gek mulio neng kene aku ngenteni

rembulan sing ngilo ono segoro
padangono ati kulo
pujaan hatiku ra teko teko
neng nickerie ndang mulio

opo aku salah
naliko urip sak omah

aku nagis aku kangen
janjimu biyen kowe seneng
neng nickerie tak enteni
gek mulio neng kene aku ngenteni

neng nickerie gek enggal bali

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Gelo