Lirik Lagu Rondo Kelangan Manuk (RKM) - Didi Kempot

Lirik Lagu "Rondo Kelangan Manuk" dari Didi Kempot. Lagu ini di ciptakan oleh Agus Kuncung. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Rondo Kelangan Manuk (RKM) - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Rondo Kelangan Manuk


Title : Rondo Kelangan Manuk
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Agus Kuncung
Label : Teta Record

Lirik Rondo Kelangan Manuk


ono sing kurang ing wayah wengi
ngalor ngidul uwonge nggoleki
randane bingung kepati pati
manuke ilang sing di tresnani

manuk kacer kacer kacer
marahi ngiler
dowo ulune ulune ulune
sing nggemesake

dowo buntute gawe gemeter
yen ra ketemu mumet sirahe

rondo kelangan manuk
manuke mabur gawe ati remuk
remuk remuk atine
yen mapan turu eling manuke

nggrantes rasane ati
opo ono sing luwih gemati
gelo atine loro
saben bengi mung ngelus dodo

ono sing kurang ing wayah wengi
ngalor ngidul uwonge nggoleki
randane bingung kepati pati
manuke ilang sing di tresnani

manuk kacer kacer kacer
marahi ngiler
dowo ulune ulune ulune
sing nggemesake

dowo buntute gawe gemeter
yen ra ketemu mumet sirahe

rondo kelangan manuk
manuke mabur gawe ati remuk
remuk remuk atine
yen mapan turu eling manuke

nggrantes rasane ati
opo ono sing luwih gemati
gelo atine loro
saben bengi mung ngelus dodo

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Kangen Ning Nickerie