Lirik Didi Kempot - Gelo


Title : Gelo
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Sugeng Sastro Diwiryo
Label : Teta Record

Lirik Gelo


neng ngendi nggonku nggoleki
mung abote kepingin ketemu
senajan adoh tak parani
mung nuruti kekareping ati

bareng saiki ketemu
kowe lungo ninggalne aku
koyo sinendal atiku
luh tumetes nelesi pipiku

yen pancene wis ra tresno
mbok yo kondo, kondo sing prasetyo
ojo gawe gelo ati
aku ora bakal nggondeli

koyo ngene lelakonku
mbiyen ngopo kok ndadak ketemu
yen pancene di tinggalne
gawe gelo ati sak lawase

yen pancene wis ra tresno
mbok yo kondo, kondo sing prasetyo
ojo gawe gelo ati
aku ora bakal nggondeli

neng ngendi nggonku nggoleki
mung abote kepingin ketemu
senajan adoh tak parani
mung nuruti kekareping ati

bareng saiki ketemu
kowe lungo ninggalne aku
koyo sinendal atiku
luh tumetes nelesi pipiku

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Eling Taiwan