Lirik Nella Kharisma - Nom Noman Taek


Title : Nom Noman Taek
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Bayu S.
Album : Scorpio Vol. 11
Label : Morena Production

Lirik Nom Noman Taek


malem minggu akeh seng podo metu
nangging kowe dudu awakmu
ora malam minggu
ora dino minggu

isimu mung tura turu
obaho le, ngiwangi wong tuwek
senajan mung golek kayu rencek
ben seneng atine wong tuwek

ojo mung klimprak klimpruk koyok telek
eleng-eleng umurmu we soyo tuwek
sitik-sitik ngiwangi wong tuwek
sawangen berase wes arep entek

ojo mung mangan turu melek
eleng-eleng umurmu we soyo tuwek
sitik-sitik ngiwangi wong tuwek
ben ora di cap wong elek

kowe kuwi nom noman taek

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Selow