Lirik Lagu Eling Taiwan - Didi Kempot

Lirik Lagu Eling Taiwan - Didi Kempot


Lirik Didi Kempot - Eling Taiwan


Title : Eling Taiwan
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot
Album : Single

Lirik Eling Taiwan


koyo ngene rasane wong kangen bojo
meh rong tahun suwene kowe neng kono
rino wengi isaku mung nyawang poto
kepingin nyusul nglangi segarane jero

neng Taiwan aguh dik tak impi-impi
rino wengi neg netro tansah ngatoni
nganti kapan tekamu tak anti-anti
mulih slamet kepethuk nggowo rejeki

jauh di mata selalu dekat di hati
senajan adoh aku setya ngenteni

jauh di mata slalu dekat di hati
sak tekamu ko Taiwan tak enteni

koyo ngene rasane wong kangen bojo
meh rong tahun suwene kowe neng kono
rino wengi isaku mung nyawang poto
kepingin nyusul nglangi segarane jero

koyo ngene rasane wong kangen bojo
meh rong tahun suwene kowe neng kono
rino wengi isaku mung nyawang poto
kepingin nyusul nglangi segarane jero

neng Taiwan aguh dik tak impi-impi
rino wengi neg netro tansah ngatoni
nganti kapan tekamu tak anti-anti
mulih slamet kepethuk nggowo rejeki

jauh di mata selalu dekat di hati
senajan adoh aku setya ngenteni

jauh di mata slalu dekat di hati
sak tekamu ko Taiwan tak enteni

koyo ngene rasane wong kangen bojo
meh rong tahun suwene kowe neng kono
rino wengi isaku mung nyawang poto
kepingin nyusul nglangi segarane jero

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Ke Solo Lagi

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.